Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3g22kcal0g0g2.4g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1.5g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g187kcal2g25g8.6g0.6g
Valittu annoskoko29g94kcal1g12.5g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g47kcal0.5g6.3g2.2g0.2g
Arvot/100g100g324kcal3.5g43.3g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081