Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 15g2.3kcal0.1g0.3g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g18kcal0.2g1.4g0.8g0.8g
Valittu annoskoko29g9kcal0.1g0.7g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.1g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g32kcal0.3g2.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738