Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.7g9kcal0.4g1.8g0.1g0.1g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Xtra salaattitonnikala öljyssä4.9g13kcal0.9g0g1g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.2.2g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g88kcal6.2g4.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko29g44kcal3.1g2.2g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.6g1.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal10.7g7.6g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413