Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)2.9g10kcal0.4g2.1g0g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%8.6g18kcal1.5g0g1g0g
Porkkanaraaste 200g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto2.3g7.8kcal0.5g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g86kcal5.2g6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko29g43kcal2.6g3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.3g1.5g1g0.1g
Arvot/100g100g148kcal9g10.4g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891