Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g23g5.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g3.9g29kcal0g0g3.1g0g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g79kcal0.6g4.2g6.2g1g
Valittu annoskoko29g39kcal0.3g2.1g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal0.2g1.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g136kcal1g7.3g10.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357