Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 6.3g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g24kcal0.4g2.8g1g0.6g
Valittu annoskoko29g12kcal0.2g1.4g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.1g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548