Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus4.1g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä4.7g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell8.2g9kcal1.9g0g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g31kcal4.2g2.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko29g16kcal2.1g1.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal1.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g54kcal7.2g4.1g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084