Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu4.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 4.3g18kcal0g4.3g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 4.5g14kcal0.8g0.1g1.1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g2g8.1kcal0g2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g185kcal3.8g21g9.4g0.8g
Valittu annoskoko29g92kcal1.9g10.5g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g46kcal1g5.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g322kcal6.6g36.6g16.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424