Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow4.2g3kcal0.7g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g2.1g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g2.8g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g28kcal2.8g0.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko29g14kcal1.4g0.4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.7g0.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g48kcal4.8g1.4g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652