Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kariniemen kananpojan rintafilee7.2g7kcal1.6g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Omenamehu (Valio)0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g6.6g6.7kcal0.5g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g49kcal4.4g4.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko29g24kcal2.2g2.2g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1.1g1.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g84kcal7.6g7.6g2.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371960