Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 3.5g3.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g7g4.2kcal0.3g0.5g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.7g6.2kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Korppujauho 0.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g85kcal7g6g3.6g0.4g
Valittu annoskoko29g42kcal3.5g3g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.8g1.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g147kcal12.2g10.4g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676