Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lampaanlihan, vähärasvainen1.7g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.1g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kukkakaali, tuore2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g17kcal0.8g1.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko29g9kcal0.4g0.9g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g4kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g29kcal1.4g3.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758