Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.4g7.4kcal0.8g0g0.4g0g
Keittojuurekset, apetit2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g6g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g25kcal1.8g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko29g12kcal0.9g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.1g3.4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681