Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3.7g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g30kcal0.6g5.6g0.2g0.8g
Valittu annoskoko29g15kcal0.3g2.8g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g7kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal1g9.7g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305