Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki58g33kcal5g2.9g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5.8g0.6kcal0.1g0g0g5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g12g67kcal2.1g0.8g5.8g1.4g
Kauralese 29g105kcal5.3g13.3g2.2g5.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g29g175kcal6.1g1.9g15.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%70g161kcal20.3g1.8g8.4g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1303kcal96g46.2g79g23g
Valittu annoskoko280g651kcal48g23.1g39.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna140g326kcal24g11.6g19.8g5.8g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658