Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 18g40kcal2.8g0.1g3.2g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g88g103kcal15.1g1.1g3.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 63g27kcal0.2g2.6g0g0g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Ruusukaali 31g7.6kcal0.4g0.6g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g401kcal38.2g17g15.2g5g
Valittu annoskoko280g200kcal19.1g8.5g7.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna140g100kcal9.6g4.3g3.8g1.3g
Arvot/100g100g72kcal6.8g3g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959