Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g70g273kcal0g68.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Raparperi 70g24kcal0.5g3.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g658kcal2.6g157g1g6.6g
Valittu annoskoko280g329kcal1.3g78.5g0.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna140g164kcal0.7g39.3g0.3g1.7g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731