Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 33g45kcal0.8g9.9g0.1g0.3g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g99g69kcal4.8g11.8g0.7g0g
Soijakastike 3.3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)93g70kcal16.8g0.5g0.9g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g44g43kcal8.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g521kcal62.6g46g11.8g0.6g
Valittu annoskoko280g261kcal31.3g23g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna140g130kcal15.7g11.5g3g0.2g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560