Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)235g108kcal7.5g11.3g3.5g0g
Ohrasuurimo 40g129kcal3.3g25.2g0.8g3g
Kauralese 4.7g17kcal0.8g2.1g0.4g0.8g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g507kcal23.2g77.2g9.4g7.6g
Valittu annoskoko280g253kcal11.6g38.6g4.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna140g127kcal5.8g19.3g2.4g1.9g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993