Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 114g21kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Arkijuusto, Valio [330kcal]23g77kcal6.3g0g5.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g78g20kcal1.2g3.5g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g480kcal40g12.6g29.4g1.6g
Valittu annoskoko280g240kcal20g6.3g14.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna140g120kcal10g3.2g7.4g0.4g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188475