Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Porkkana 37g12kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Palsternakka 12g7.7kcal0.1g1.4g0g0.5g
Paprika, punainen6.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 19g6.5kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 46g14kcal0.3g2.4g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g120kcal4.6g17.2g2g6.6g
Valittu annoskoko280g60kcal2.3g8.6g1g3.3g
Annoskoko puolitettuna140g30kcal1.2g4.3g0.5g1.7g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820