Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)26g100kcal7.6g0g7.6g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä8.8g63kcal0.1g0.1g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g875kcal63.6g1.4g68.6g0g
Valittu annoskoko280g437kcal31.8g0.7g34.3g0g
Annoskoko puolitettuna140g219kcal15.9g0.4g17.2g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.2g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134