Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 83g23kcal1g3.4g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Punajuuri 13g5.1kcal0.1g0.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g204kcal16.2g14.8g8g4.8g
Valittu annoskoko280g102kcal8.1g7.4g4g2.4g
Annoskoko puolitettuna140g51kcal4.1g3.7g2g1.2g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.6g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374