Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g211g200kcal16.9g29.5g1.5g16.9g
Sipuli (kuorittu)21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 21g181kcal0g0g20.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.9g1.2kcal0g0.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g816kcal36.4g70g44.4g35g
Valittu annoskoko280g408kcal18.2g35g22.2g17.5g
Annoskoko puolitettuna140g204kcal9.1g17.5g11.1g8.8g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678