Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,355g36kcal6g2.3g0.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)27g197kcal0g0g21.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20g0.3g1g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit44g9kcal1.4g0.8g0g1.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g44g81kcal9.6g0.9g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1250kcal50.8g51.8g91.6g4.6g
Valittu annoskoko280g625kcal25.4g25.9g45.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna140g313kcal12.7g13g22.9g1.2g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.2g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245