Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus59g201kcal13.6g31.3g2.2g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g45kcal3g0g3.5g0g
Juusto, cheddar 35g146kcal9g0g12.1g0g
Emmental juustoraaste valio9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.9g5.6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl10g13kcal1.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana561g1277kcal92.8g69.8g68.2g8g
Valittu annoskoko280g638kcal46.4g34.9g34.1g4g
Annoskoko puolitettuna140g319kcal23.2g17.5g17.1g2g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263