Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g33g197kcal6.9g2.2g17.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)87g227kcal22.7g1.3g14.9g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli33g23kcal3.1g1.3g0.7g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g22g24kcal3.9g0.4g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g33g71kcal8.2g0.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g1237kcal101.8g16.6g82g0.4g
Valittu annoskoko281g618kcal50.9g8.3g41g0.2g
Annoskoko puolitettuna141g309kcal25.5g4.2g20.5g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104