Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 833g231kcal9.9g33.8g1.7g17.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Punajuuri 133g51kcal1.3g9.2g0.3g3.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.6g1.3g4.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka125g102kcal4.2g23.7g1.2g1.2g
Vesi1249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g2039kcal161.8g148.8g81.8g49.4g
Valittu annoskoko2800g1019kcal80.9g74.4g40.9g24.7g
Annoskoko puolitettuna1400g510kcal40.5g37.2g20.5g12.4g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374