Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1166g280kcal21.1g25.6g3.5g26.8g
Purjosipuli 152g35kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 1166g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g291g816kcal55.4g0g64.1g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)26g26kcal2g4.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g2314kcal162.4g67.4g136g61.2g
Valittu annoskoko2800g1157kcal81.2g33.7g68g30.6g
Annoskoko puolitettuna1400g579kcal40.6g16.9g34g15.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901