Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 534g405kcal10g82.3g1.1g5.3g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)334g401kcal66.7g0g11.7g0g
Vesi668g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)187g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)1068g491kcal34.2g51.3g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g2694kcal226.6g285.2g58.4g17g
Valittu annoskoko2800g1347kcal113.3g142.6g29.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna1400g673kcal56.7g71.3g14.6g4.3g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339