Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1683g2121kcal185.2g5.1g151.5g0g
Sokeri 477g1936kcal0g476.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai365g1277kcal43.8g259g7.7g10.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 112g415kcal20.8g12.3g24.4g34.1g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 56g199kcal0.2g0g22.4g0g
Korppujauho 79g288kcal8.2g58.8g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g12570kcal519.4g1644.6g413.6g98.6g
Valittu annoskoko2800g6285kcal259.7g822.3g206.8g49.3g
Annoskoko puolitettuna1400g3143kcal129.9g411.2g103.4g24.7g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256