Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g800g200kcal8.8g40g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g100g35kcal4g3.5g0.4g4.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 480g663kcal90g0g33.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g1896kcal210.4g87.6g76.8g9g
Valittu annoskoko2800g948kcal105.2g43.8g38.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna1400g474kcal52.6g21.9g19.2g2.3g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994