Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka933g1568kcal186.7g0g93.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g467g257kcal14.5g29.9g9.3g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g233g607kcal35g0.5g51.3g0g
Tomaattimurska 1167g343kcal6.5g61.8g2.3g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g5549kcal485.4g184.4g312.4g44.4g
Valittu annoskoko2800g2774kcal242.7g92.2g156.2g22.2g
Annoskoko puolitettuna1400g1387kcal121.4g46.1g78.1g11.1g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570