Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 788g227kcal7.9g36.2g2.4g14.2g
Kaali, valkokaali788g166kcal9.5g26.8g1.6g16.5g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g976kcal44g159.6g9.4g73.4g
Valittu annoskoko2800g488kcal22g79.8g4.7g36.7g
Annoskoko puolitettuna1400g244kcal11g39.9g2.4g18.4g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612