Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali700g148kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)336g784kcal38g1.7g65.5g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 420g684kcal117.7g0g23.3g0g
Lihapullat saarioinen140g336kcal21g13.2g21g2.8g
Hapankaali 700g197kcal7.5g30.1g1.3g14.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g308g86kcal1.8g18.3g0.6g7.7g
Pekoni, paistettu 140g721kcal23g0g71g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g5941kcal436.2g179.6g368.4g81g
Valittu annoskoko2800g2971kcal218.1g89.8g184.2g40.5g
Annoskoko puolitettuna1400g1485kcal109.1g44.9g92.1g20.3g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351