Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g1122g2750kcal112.2g89.8g202g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl281g98kcal2.8g16.8g2.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)758g1212kcal20.5g20.5g113.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr281g786kcal22.4g26.7g67.3g4.5g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix51g25kcal0.8g5.1g0.3g0g
Sinappi 28g37kcal1.2g4g1.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g9815kcal319.8g325.8g775.4g10g
Valittu annoskoko2800g4908kcal159.9g162.9g387.7g5g
Annoskoko puolitettuna1400g2454kcal80g81.5g193.9g2.5g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523