Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1100g1525kcal137.5g3.3g107.8g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g800g3832kcal56g416g216g0g
Hermesetas-jauhe40g116kcal0.5g22.4g0g16g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen60g216kcal30g21.6g0.6g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g22985kcal467g933g1949.6g48.8g
Valittu annoskoko2800g11492kcal233.5g466.5g974.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna1400g5746kcal116.8g233.3g487.4g12.2g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038