Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2005g2881kcal320.7g0g178.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g401g441kcal9.2g12.4g40.1g0g
Tilli, tuore 96g29kcal3.6g0.9g0.8g2g
Aurajuusto241g818kcal48.1g0g69.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl51g72kcal2.4g4.7g4.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.4g11kcal0.5g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g8504kcal769g40.2g588g4g
Valittu annoskoko2800g4252kcal384.5g20.1g294g2g
Annoskoko puolitettuna1400g2126kcal192.3g10.1g147g1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022