Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g956g803kcal10.5g174.9g3.8g17.2g
Canderel makeutusjauhe398g1529kcal11.6g370.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 219g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 12g85kcal0g0g9.6g0g
Margariini, flora kevyt 40 199g749kcal0.4g10.6g79.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.7g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g199g139kcal4g6.6g10.4g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 777g2665kcal79.1g543.7g9.3g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g12795kcal268g2269g270.6g91.4g
Valittu annoskoko2800g6398kcal134g1134.5g135.3g45.7g
Annoskoko puolitettuna1400g3199kcal67g567.3g67.7g22.9g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917