Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2643g5162kcal493.9g0g356.8g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g70g18kcal0.3g5.9g0g0.3g
Pastajuusto valio mustaleima87g358kcal25.3g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g11075kcal1039g11.8g769.6g0.6g
Valittu annoskoko2800g5538kcal519.5g5.9g384.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna1400g2769kcal259.8g3g192.4g0.2g
Arvot/100g100g198kcal18.6g0.2g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912