Parsa keitto

Keitä sipuli ja parsa . Soseuta ne. Lisää feta ja kerma , mausteita ei tarvi sillä feta antaa riittävän suolan.

Toisinaan voit feta juuston korvata esim katkaravuilla . yhtä hyvä protsku lähde jossa ei juurikaan rasvaa tai hiilareita.

Tällöin lisää suolaa keitin veteen.

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Parsakaali, pakaste, Apetit1400g294kcal46.2g26.6g0g35g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g200g220kcal36g4g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g1376kcal174.4g91.6g32.8g76.8g
Valittu annoskoko2800g688kcal87.2g45.8g16.4g38.4g
Annoskoko puolitettuna1400g344kcal43.6g22.9g8.2g19.2g
Arvot/100g100g25kcal3.1g1.6g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39481