Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 875g3169kcal71.1g691.3g4.9g14.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 875g1465kcal242.7g0.1g54.3g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Valkoviini kuiva 250g171kcal0.8g1.5g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g100g392kcal33g0g28.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)38g98kcal4.9g4.5g6.8g0.2g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g313g388kcal9.4g80g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g12329kcal732g1584g281.2g40.4g
Valittu annoskoko2800g6165kcal366g792g140.6g20.2g
Annoskoko puolitettuna1400g3082kcal183g396g70.3g10.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680