Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 13g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Purjosipuli 71g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 533g96kcal3g13.3g2.1g3.7g
Paprika punainen 303g89kcal2.8g13.6g1.2g5.7g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g13g40kcal2.1g0.9g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 267g61kcal1.5g9.2g0.8g3.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g800g760kcal159.9g0g5.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)493g197kcal5.4g35.5g2.5g6.9g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g3252kcal355.6g167.2g103.4g44.4g
Valittu annoskoko2808g1626kcal177.8g83.6g51.7g22.2g
Annoskoko puolitettuna1404g813kcal88.9g41.8g25.9g11.1g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185762