Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 640g1417kcal112g0g108.8g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Sipuli (kuorittu)272g73kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)800g240kcal8g48g1.6g8g
Spagetti, Barilla352g1232kcal42.2g254.1g5.3g10.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Tomaattisalsa 48g12kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g6692kcal344.6g686.6g285.6g63.8g
Valittu annoskoko2808g3346kcal172.3g343.3g142.8g31.9g
Annoskoko puolitettuna1404g1673kcal86.2g171.7g71.4g16g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704