Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 899g162kcal5g22.5g3.6g6.3g
Herkkusieni säilyke 300g51kcal6.3g0.6g0.9g7.2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.60g210kcal8g40.8g1.4g2.3g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi30g99kcal1.3g4.5g8.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 450g1339kcal83.4g11.2g107.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g4101kcal212.8g176.8g275.8g41g
Valittu annoskoko2808g2050kcal106.4g88.4g137.9g20.5g
Annoskoko puolitettuna1404g1025kcal53.2g44.2g69g10.3g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038