Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty1382g4006kcal303.9g621.7g22.1g0g
Oliiviöljy 122g1076kcal0g0g121.6g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu75g60kcal1.4g13.4g0.6g1.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen751g150kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g24g84kcal0.4g21.4g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 180g357kcal2.5g3.2g36g7.9g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g6g16kcal0.2g4.8g0.2g3.3g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g11737kcal639g1420.6g368.4g62g
Valittu annoskoko2808g5868kcal319.5g710.3g184.2g31g
Annoskoko puolitettuna1404g2934kcal159.8g355.2g92.1g15.5g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903