Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 338g1839kcal3g1.7g205.8g0g
Sokeri 287g1164kcal0g286.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 439g1505kcal44.7g307.1g5.3g15.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Raparperi pakastettu788g244kcal5.5g43.3g0.8g11g
Fariinisokeri113g457kcal0g112.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 371g530kcal46.4g1.1g38.1g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl113g96kcal1.6g4.9g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g12982kcal234.6g1750.2g541.2g53g
Valittu annoskoko2808g6491kcal117.3g875.1g270.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna1404g3246kcal58.7g437.6g135.3g13.3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875