JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1579g2621kcal300g0g157.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl451g383kcal6.3g19.8g31.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras147g391kcal12.5g75.1g1.5g19.6g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.8g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl262g343kcal34g1.3g22.5g0g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Paprikajauhe 6.8g22kcal1g1.2g0.9g2.5g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g7769kcal720.2g235g431.4g60.4g
Valittu annoskoko2808g3885kcal360.1g117.5g215.7g30.2g
Annoskoko puolitettuna1404g1942kcal180.1g58.8g107.9g15.1g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927