Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g750g263kcal7.5g48.7g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g15g15kcal0.9g2.6g0.1g0g
Hunaja 6g20kcal0g4.8g0g0g
Nautajauheliha 15%600g1230kcal108g0g90g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 75g280kcal16.7g0g24g0g
Munakoiso 1125g252kcal5.6g34.9g2.2g28.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 75g149kcal1g1.3g15g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g4708kcal283.2g199g294.6g67.8g
Valittu annoskoko2808g2354kcal141.6g99.5g147.3g33.9g
Annoskoko puolitettuna1404g1177kcal70.8g49.8g73.7g17g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465