Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 749g254kcal22.9g36.7g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.2kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5.6g18kcal0.6g3.4g0.4g1.6g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1498g5139kcal152.6g1048.5g18g52.4g
Margariini 80 % laktoositon 262g1834kcal1.7g0g206.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g15874kcal386.6g2432.4g476.6g108g
Valittu annoskoko2808g7937kcal193.3g1216.2g238.3g54g
Annoskoko puolitettuna1404g3969kcal96.7g608.1g119.2g27g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250